zoeken
deze site
shop
google
alleen NL

Gratis nieuwsbrief

Wilt u de gratis
e-mailnieuwsbrief ontvangen?

Privacy Statement

Securitymanagement.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en behandelt persoonlijke informatie vertrouwelijk en zorgvuldig.

De gegevens die je bij het aanmelden voor de e-mailnieuwsbrief invult, zijn in beheer bij uitgeverij Kluwer, waartoe Securitymanagement behoort. Je persoonlijke gegevens zullen niet door Kluwer aan derden bekend worden gemaakt, niet worden verkocht en niet worden verhuurd. Zodra je je gegevens zelf kenbaar maakt bij één van de samenwerkingspartners (bijvoorbeeld bij een bestelling) is de betreffende leverancier verantwoordelijk voor gebruik van deze gegevens. Het is daarom aan te raden altijd de Privacy Policy van deze organisaties te raadplegen.

Wet Bescherming Persoonsgegevens
We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt en wij zullen jouw persoonlijke informatie vertrouwelijk behandelen. Securitymanagement.nl hanteert de Wet Bescherming Persoonsgegevens en volgt de gedragscode van de DMSA. Gegevens van producten besteld bij Securitymanagement worden door Kluwer vastgelegd in de database van Wolters Kluwer Nederland. Dit bestand is aangemeld bij de Registratiekamer. Te allen tijde kun je een overzicht van jouw gegevens in onze database opvragen. Alle werkmaatschappijen van Wolters Kluwer Nederland mogen de gegevens gebruiken voor interne analyses.

Securitymanagement.nl bevat links naar andere sites, die niet tot Securitymanagement behoren. Securitymanagement is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze sites en stelt zich niet aansprakelijk voor de privacyregels die worden gebruikt door de beheerder(s) van deze sites.