Vroeger zette de persoon, die het eerst op kantoor aanwezig was, het koffieapparaat aan; met een volle pot kwam je de ochtend wel door. Tegenwoordig willen medewerkers het liefst koffie van verse bonen. En zit er er geen cappuccino of latte macchiato in de machine, dan wordt u al meewarig aangekeken. En zonder een modern ingerichte koffiecorner kunnen kantoren eigenlijk ook al niet meer.
Koffie is onderdeel geworden van de beleving binnen elk bedrijf. Toch is elke situatie anders. (Denk aan piekmomenten van koffie-afname en het aantal bezoekers).
Wist u dat medewerkers de kwaliteit van koffie belangrijker vinden dan de lunch, een bedrijfsuitje of een computer van de zaak? Tweederde van de ondervraagden zegt zelfs dat ze zonder goede koffie het werk niet goed kunnen uitvoeren.
De vraag is: Hoe benut u úw koffievoorziening het meest optimaal?
In deze gratis whitepaper leest u de 7 factoren die van uw koffievoorziening een succes maken
Download hier deze whitepaper