Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

ASIS Security Management Congres 2020

24 november 2020 @ 12:30 - 17:30

Gratis
ASMC2020

Security professionals in de publieke en private sector hebben behoefte aan meer samenwerking in een steeds complexere en door compliance gestuurde wereld. Deze behoefte aan teamwerk wordt niet langer alleen gevoeld binnen de risicosilo’s van fysieke beveiliging, cybersecurity en fraudepreventie en -detectie, maar door de hele organisatie en over professionele grenzen heen.

CSO’s staan voor uitdagingen staan die verder gaan dan hun kernexpertise. Dit stimuleert de vorming van diverse teams die talent kunnen aantrekken, trainen en behouden. Teams die bruggen kunnen bouwen met Compliance, HR en collega’s op alle niveaus in de organisatie. Teams die terecht middelen, inclusief investeringen, kunnen claimen voor langetermijnverliespreventie en risicobeperkende strategieën.

Tijdens het ASIS Security Management Congres en de Benelux OSPAs 2020 staan het bouwen en beheren van samenwerkingsteams centraal. Teams die streven naar een effectieve, organisatiebrede beveiligingscultuur die waardevolle oplossingen biedt voor de bedreigingen en risico’s van vandaag.

Met sprekers uit diverse sectoren gaan we in op case-studies, valkuilen en best practices.

Het ASIS Security Management Congres is vanwege de aangescherpte coronamaatregelen een volledig digitaal congres. Aanmelding voor het congres is gratis.

Gegevens

Datum:
24 november 2020
Tijd:
12:30 - 17:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://congres.securitymanagement.nl/

Organisator

ASIS / Security Management
Deze website is ontwikkeld voor Internet Explorer 9 of hoger, werk uw browser a.u.b. bij naar een recentere versie.