zoeken
deze site
shop
google
alleen NL

Gratis nieuwsbrief

Wilt u de gratis
e-mailnieuwsbrief ontvangen?

Security Management

Security Management

Oktober 2014

Thema CCTV

De factor mens in cctv
De Human Factors Richtlijnen voor het mens-gericht ontwerpen van cctv-systemen zijn sinds kort beschikbaar voor gebruik. Kan met deze richtlijnen in de hand het perfecte cctv-systeem worden ontworpen, of een meldkamer worden ingericht?

Netwerkvideo en continuïteit
De komst van netwerkvideo biedt mogelijkheden om de beveiliging en controle van het productieproces in één systeem te integreren. Dat biedt mogelijkheden de continuïteit van dit proces te verbeteren.

24/7 efficiënt en scherp toezicht
Het Ahold distributiecentrum in Zaandam werkt sinds kort met een nieuw camerasysteem dat geïntegreerd is met de beveiliging, de toegangscontrole én het traffic management. Het gevolg? 24/7 efficiënt en scherp toezicht.

Integrated solutions maken bedrijven veiliger
Integrated solutions zijn dé oplossing voor het beveiligen van zowel grote als kleinere bedrijven. Dat zegt Jan Paul van der Wallen, sales manager bij Securitas. Hij voorspelt dat beveiligen door middel van de combinatie van mankracht én techniek een enorme vlucht gaat nemen.

Toezicht met slimme camera's
Met behulp van cameratoezicht zijn op scholen incidenten te voorkomen en sneller op te lossen. CSG De Lage Waard in Papendrecht gebruikt daarvoor slimme camera's, die een hoge beeldkwaliteit en uitgebreide videosoftware combineren met minimaal beheer en onderhoud.

Hoogmis van security
Van 23 - 26 september vond de tweejaarlijkse hoogmis van de security gemeenschap plaats. De Messe Essen was vier dagen lang het episch centrum van de security wereld, waar exposanten en bezoekers vanuit de hele wereld samenkwamen om de nieuwste technologische ontwikkelingen te tonen en kennis te nemen van de laatste trends.

Het veiligste stadion van Nederland
De eis die in 2007 werd gesteld om het nieuwe stadion voor voetbalclub ADO Den Haag te bouwen, was dat dit het veiligste stadion van Nederland zou worden. Security officer Jeffrey Sommer deelt zijn ervaringen van de afgelopen jaren. Een gesprek over moderne technische oplossingen, gedragsherkenning en hospitality in een voetbalstadion.

Security Liaison Officer
Op Europees niveau is onderzoek gedaan hoe ondernemingen in de vitale infrastructuur kan worden verzocht om niet alleen een Operator Security Plan (OSP) te maken, maar tevens een Security Liaison Officer (SLO) aan te stellen. Het eindrapport is inmiddels gepresenteerd en binnenkort wordt een eerste reactie vanuit ‘Brussel' verwacht.

Security Profilers beveiligen proactief
Afgelopen zomer ontvingen medewerkers van het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum het diploma Security Profiler. Zij verpersoonlijken de implementatie van Predictive Profiling in Nederland. Inmiddels lijkt het tijd voor de volgende stap in proactieve veiligheid.

En verder

  • Column Arjen de Kort

  • Nieuws

  • Column Civis Sollicitus

  • Security: essentieel voor business continuity

  • Recherche

  • Recht

  • Contacten

  • Producten

  • Young Professional: Nick Barelds

  • Colofon

› terug naar de index